Metallitööd

Valmistame eritellimusel metalltooteid. Pikaaegsed kogemused metallitööde vallas aitavad leida Teile sobiva lahenduse ning selle ellu viia.

Tootmine asub Keila lähedal.

Meie poolt teostavate teenuste loetelu ja tehtud tööd on ära toodud alljärgnevalt.

Eritellimusel väravad ja aiad

Kuna meie ettevõtte peamiseks tegevuseks on aedade ja väravatega seonduv, siis sellest lähtuvalt teostame oma klientidele eritellimusel väravaid.

Pikaaegsed kogemused aitavad leida just Teile sobiva lahenduse kujunduse ja konstruktsiooni osas arvestades objekti eripära ning Teie soovide ja vajadustega.

Aedade valmistamiseks kasutame erinevaid materjale: metalli ja puitu, keevispaneele, leht- ja keevisvõrku. Aiapostideks pakume metallposte ja erinevaid moodulposte.

Väravatest valmistame tiibväravaid ja jalgväravaid ning liugväravad.

Valmis tooted viimistleme ilmastikukindla värviga, pulbervärviga või kuumtsingiga.

Piirded ja käsipuud

Valmistame piirdeid rõdudele, terrassidele, prantsuse rõdudele ning käsipuud treppidele.

Valmistamiseks kasutame musta metalli torusid ja profiile. Viimistluse valik on alates kruntimisest kuni pulbervärvimiseni.

Tooted, mis on mõeldud välitingimustesse, soovitame eelnevalt kuumtsinkida.

Vajadusel aitame Teid kujunduse ja lahenduse osas. Teostame mõõtmised, valmistame elemendid ning paigaldame valmis tooted.

Keevitustööd

Keevituseks kasutame poolautomaat keevitust ja elektroode, mis tagavad keevitusele esmaklassilise tulemuse ning vastupidavuse. Lisaks kvalifitseeritud seadmetele kasutame üksnes kvalifitseeritud tööjõudu.

Lisaks tootmises pakutavale keevitusteenusele oleme valmis pakkuma keevitus teenus ka Kliendi poolt ettenähtud kohas.